Hogyan tud velünk együtt dolgozni?

Első lépésben vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségeinken!

Műszaki rajzzal (legalább egy vázlattal) kiegészített konkrét ajánlatkérés esetén, bonyolultságtól függően 1-3 napon belül árajánlatot adunk. Arra is van lehetőség, hogy az elkészítendő munkadarab mintája alapján gépészmérnökeink készítsék el a műszaki rajzot.

Ha szükséges, akkor alkalmazástechnikusaink szívesen kimennek az üzembe, hogy ott a helyszíni adottságok figyelembevételével segítsenek megtalálni a legjobb megoldást. Ez különösen ajánlott új projektek felszerszámozása előtt.

Megrendelés után mérnökeink 3D-ben megtervezik az Ön BRAVO DIAMOND szerszámát és a tervdokumentációt visszaküldjük Önnek. Ebben a fázisban még van lehetőség módosításokra. Ha a tervdokumentáció elfogadásra került, megkezdjük a szerszámok legyártását. A gyártási idő, bonyolultságtól függően 10-15 munkanap. Nagyon extrém kialakítású szerszámok esetén a gyártási idő akár 6-8 hét is lehet.

A szerszámtörés elkerülése érdekében új szerszámok esetén javasoljuk a közös szerszámtesztet, melynek keretében alkalmazástechnikusunk is jelen van a szerszám első tesztjének indításakor és segít a megfelelő gépbeállításban. Ha a forgácsoló gép műszakilag egyébként rendben van, és közös szerszámtesztelés során mégis probléma adódik, akkor garanciában vállaljuk a szerszám cseréjét vagy javítását. A közös szerszámtesztelés szolgáltatásunk részeként ingyenes, ezért érdemes élni vele. Alkalmazástechnikusunk sok mindenben tud segíteni.

A későbbiekben a digitalizált szerszámot gyorsan és gond nélkül tudjuk felújítani vagy reprodukálni. Így ezzel többé nem lesz gondja!

Növelje a forgácsolás termelékenységét BRAVO DIAMOND szerszámmal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlapon!